Vragen als jongere

Wil je meer weten over veranderingen in de puberteit?

Informatie over de puberteit, relaties, verliefdheid en seksualiteit vind je op de websites Sense, Hoe zit dat en Jouw GGD.

Sense.info

Voor al je vragen over seks.

Zit je als jongere ergens mee?

Word je gepest, heb je problemen thuis, ruzie met je vrienden of voel je je rot? Praat erover met iemand die je vertrouwt. Ook kun je (anoniem) bellen of chatten met de Kindertelefoon. Kijk ook op de website Hoe zit dat. Hier vind je informatie over veel verschillende onderwerpen.

Hoe zit dat.info

Kindertelefoon

Bij De Kindertelefoon werken vrijwilligers, die aan kinderen en jongeren de mogelijkheid bieden om in vertrouwen te praten over een probleem. Kinderen krijgen advies, informatie en ondersteuning.

Wilt u meer weten over homoseksualiteit?

Kijk op de website Iedereen is anders.

Of word lid van het CHJC. Kijk op de website voor meer informatie.

Vereniging van christelijke homo's, lesbiennes en biseksuelen (CHJC)

14722
1001 LE
Amsterdam

Iedereen is anders

Wil je een soa-onderzoek?

Kijk op de website Soa Aids. De website geeft informatie over verschillende soorten seksueel overdraagbare ziekten (soa's). Je kunt je laten testen op soa's bij de huisarts of de GGD. Doe je dat liever anoniem? Je vindt een testlocatie op de website van Soa Aids.

Je kunt ook een afspraak maken met je huisarts. In bepaalde gevallen kun je bij GGD Hollands Midden terecht. Kijk op de website voor meer informatie.

GGD Hollands Midden - informatie soa

Huisartsen Waddinxveen

Soa Aids - wat zijn soa's

Wil je meer weten over seksueel overdraagbare ziekten?

Kijk op de website Soa Aids. Soa Aids Nederland is een expertisecentrum dat werkt aan het tegengaan van de verspreiding van hiv en andere soa's. Of bel de Aids Soa Infolijn. Ook kun je met deskundigen van de Aids Soa Infolijn chatten of een e-mail sturen.

Op de website van GGD Hollands Midden vind je meer informatie. Ben je jonger dan 25 jaar? Dan kun je misschien een soa-thuistest krijgen. Je vindt het aanvraagformulier op de website. Lees eerst de voorwaarden.

GGD Hollands Midden - informatie soa

Aids Soa Informatielijn

Voor al je vragen over veilig vrijen, soa's, anticonceptie. 30 jaar deskundig in informeren, ondersteunen en counselen.

Bereikbaar: maandag en dinsdag: 10.00 - 18.00 uur, wo t/m vrij: 14.00 - 18.00 uur.

Soa Aids - wat zijn soa's